30 oktober

Hej alla! nu ska börja blogga igen om jag ändå ska börja om med bloggningen kanske jag ska byta header? till den här:


Pussar, Jessica!

22 oktober

Nu e de såhär att jag inte hinner/orkar blogga så mycket längre. fast just nu har jag EN TILLFÄLLIG BLOGG. som jag skriver i vajre dag fast via mobilen! WWW.IMPBUB957.BLOGSPOT.COM men jag lovar att jag ska börja skriva i den här bloggen senare. just nu har jag de så stressigt. PUSS, jessica

16 oktober

hejhej
Idag har de varit skola och vi hade kemiprov.. jag vet inte riktigt hur de gick. men hoppas såklart på de bästa. efter skolan så skulle jag åkt till täby med kopöisar men de blev inte så. istället gick jag hem och när jag väl var hemma kollade jag posten.. och gissa vad jag hittade! Paketet från Playahead hade kommit! jag blev superduperglad! :) jag ringde cornelia, jag tänkte att vi kunde öppna de tillsammans, men hon var med ngn frida -.-. tihi^^ . Idag kommer jag att plugga som fan och packa till västerås. Pusshej kanske skriver ett inälgg ikväll.

såhär såg paketet ut :)

innehållet. Två tröjor, en rosa och en vit, Cd-skiva, två mobilband, två svettband, något rött som jaginte vet vad de är, hotpants med pa-märket, planch med peatryck och Dostro@s autograf. :)

15 oktober

Hejhej.
idag har de inte hänt så mycket. haft skola. på gymnastiken kan jag ju konstatera att jag var sämst på att stå på händer! hah. jag såg nog ganska kul ut att titta på. men mycket skratt blev de xD. de e såå mycket jag längtar efter så jag gör en lista över vad jag längtar efter:

1. Nya mobil, som kommer om en vecka. [  ]
2. Västerås på fredag. [  ]
3. Få mitt paket med persenter från pea. [X]
4. Höstlov, vecka 44. [  ]
5. Julafton, fast än de e långt tills dess. [  ]
6. Min & Karins förelsedag, hah, bara 9 veckor och två dagar kvar! [  ]

hihi. men nu ska jag tagga, har kemiprov imorrn att plugga till!
Pusshej.

14 okt

Hejhej.
Idag har jag varit i skolan, de hände inget speciellt. utom att jag inte hade övat på tyyskaglosorna, så de gick inge bra "/. jag hade håltimme så jag slutade två, då tog jag bussen hem och kom faktist hem före min lillebror. han brukar alltid komma tidigare än mig xD. när jag var hemma orkade jag inte göra någonting, var så trött ! så jag satt bara vid datan, skrev ett inlägg på min blogg och övade på tyskaförhör imorn. de är faktist jättelätt och enkelt att lära sig sina glosor via www.glosboken.se. skapa ettkonto och sen bara skriva in orden. de blir faktist ganska "kul" att lära sig sina glosor. sen satt jag ett tag på playahead. och då stog de uppe bland Bc (broad cast) att man kunde vinna en playahead-tröja och några överaskningspresenter. inte för att jag trodde att jag skulle vinna men ändå! jag skrev en motevering varför just jag skulle vinna detta. han som var domare hette dostro xd. men så här var min motevering;  
den kanske inte var jättekul. men jag försökte. sen typ några timmar efter fick jag reda på att jag vann ! så nu ärjag typ asglad :). annars har de väl inte hänt så mycket mer, har tittat på Sos-barn. de handlar typ om ungdommar som bråkar mycket med sina föräldrar.
de var ungefär dagen, Pusshej / Jessica :)
 

14 okt

Den här låten väcker minnen.. Tiffany Anna & Louise.

13 oktober

guud, de e så störande. jag är så sugen på att trycka på "delta i tävlingen". jag har typ något reklamvirus som gör att de kommer upp en tävling där man kan vinna den mobilen som jag vill ha. fast jag vet att dom bara luras men ändå! SÅ STÖRANDE!
 (tryck för större bild)

13 oktober

Muhaha, jag kanske e konstig, men jag tyckte den här bilden var fin (:


13 oktober

Idag har jag varit i skolan och efter de så tog jag och emelie bussen hem till henne och vi gjorde inte så mycket. vi åt mat hemma hos henne. dagen har inte varit så rolig. så de finns inget kul att berätta om idag. men tänkte visa en härlig om man kan kalla de de höstbild på josse och emelie xd ! ;
 

Haha

vi är sjuka, men ärligt, vad gör de ? vi lever bara livet !


äntligen!

äntligen funkar de att skriva i min blogg igen! datan har laggat varje gång jag har försökt. -.- .
men under helgen har josse & emelie sovit över hos mig. vi har verkligen haft jättekul. nu har jag fixat en ny header också. Jätteskönt. jag hann aldrig visa bild på de jag köpte. men en ilte otydlig bild där man inte ser så mycket av just kläderna, men man ser min nya hårfärg! - mörkbrun.
  
Halsduk Gina Tricot.                                                        Grå munkjacka h&m

Pusshej, nu ska jag göra i ordning för skolan som e imorn.

Har inte skrivit på länge

Hej !
De var länge sen jag skrev nu och de har varit pågrund av fotboll & läxor. De har varit mycket nu.
Men aja, nu ska jag berätta vad som hänt idag :D
under dagen har jag varit i skolan och i täby centrum med tiffany. jag köpte en halsduk från gina tricot & en grå munkjacka från h&m. ska lägga upp bilder på sakerna imorn om jag hinner :) idag ska emelie sova hos mig. :)
jag har färgat håret mörkbrunt idag och ska lägga upp bilder på de senare imorn också. hinner inte nuför emelie och jag flummar lite (:
pusshej/ Jessica

 


design

headern är tillfällig och kmr bytas ut ikväll.

7 okt

Idag har dagen varit ganska tråkig. Men jag hoppas att den blir kul eftersom att vi har match ikväll i enskede mot Bo. de är slutspel i högsta divitionen i sanktan. de e kvartsfinal. men nu måste jag äta lite mellanmål. men en fråga innan jag slutar skriva; Ska jag färga mitt hår mörkbunt eller ha kvar mitt gamla ljusbruna ? kommentera. 
 
ps. jag älskar emelie! :)

Pusshej / Jessica

6 okt

Hejsan, idag tänkte jag berätta lite om dagen och gårdagen. Igår så hade vi träning med 96orna. vi skulle typ lära dom nya övningar och så. de var jobbigt, eftersom att dom inte kan så mycket. de var typ de ända som stack ut från de mesta under dan. Idag så började vi kl halv nio. vi hade håltimme under dagen och på den gick jag, elin och sina hem till Elin. vi typ satt vi datan och pratade. sen när vi skulle cykla tillbaka till skolan fick elin låna sinas cykel och den har inga bromsar. så när vi skulle åka ner för en backe så ramlade elin ner i ett dike och typ halvdog xD. Så vi kom typ 20 minuter sent till lektionen. men jag tror inte vi fick ngn frånvarogrej, (hoppas jag). Men nu ska jag äta och göra mig i ordning tills träningen klockan 18.15.
 PUSSHEJ.  


04 okt

Imorse gick jag upp typ kl 9 för att jag skulle till åbybergskyrkan och försöka sälja mina 96jeans, De gick inge bra, devar typ bah en massa gamla tanter som var på "loppisen". Efter de hade jag match mot hässelby, de blev 4-2 till oss så nu är vi i kvartsfinal bland de 8 bästa lagen i stockholm :D. Hoppas på final. Efter matchen gled jag vidare till Emelie. Vi åkte till Natalie. Då gick vi till ica och köpte lite godis. Påvägen hem från ica träffade vi; Isabelle, Caisa, Elin, Viktoria, Felicia, Emelie, Felicia, Adrian, Jonte och typ Sebbo. xd. Vi lekte runt lite i Kragsta. Nu är jag hemma hos Emelie och jag ska typ sova här, ska bli kul. Jag har ändrat mig och nu ska jag köpa en annan mobil, som håller lite bättre, men för mig kostar den bara 150 kr ! En helt ny. Här en en bild på den;
  (tryck för större bild)

Pusshej / Jessiica

shafan

Idag harj ag varit i täby med Mollie & Sofie. Mollie skulle hitta ett par skor, men hon hittade inga xD.
När jag kom hem var jag med cornelia och vi tittade på idol och jag hejdade såklart på Robin Bengtsson, han är så grymt söt. Checka videon;
 
Pusshej/ Jessica

mobil

Hejsan!
Igår gick min mobil sönder (den gick inte att ladda). Jag blev as sur. xd
Men jag har kollat runt lite och har bestämmt mig för att köpa den här mobilen, W890i i brun färg. Har typ tre förhör/prov på fredag så måste plugga lite.

RSS 2.0